Adlibris

Tävlingsregler och villkor

Uppdaterad

Här finns villkoren för att delta i våra tävlingar på adlibris.com, Facebook (https://www.facebook.com/adlibris.com) och Instagram (https://www.instagram.com/adlibris.com/).


1. Tävling

  • Om du vinner kommer vi att kontakta dig via e-post. Om du deltar i en tävling på Facebook eller Instagram kommer du att kontaktas via ett direktmeddelande i din inkorg och uppmanas att skicka ditt namn, adress och telefonnummer. Din information registreras i vår databas i syftet att vi ska kunna skicka priset till dig, men används inte i någon form av marknadsföring (t.ex. nyhetsbrev eller sms) eller i analyser för marknadsföring och kundprofilering utförd av Adlibris.com.
    När du får e-postmeddelandet eller ett direktmeddelande via sociala medier har du 14 dagar på dig att svara och ge oss din adress för att skicka priset. Om du inte svarar inom tidsfristen riskerar du att vi utser en ny vinnare och att du inte får ditt pris.


2. Tillkännagivande av vinnare

  • Vinnare av tävlingar i sociala medier publiceras i det inlägg de har vunnit. Alla vinnare publiceras med förnamn och ort på vår tävlingsvinnarsida. Vi förbehåller oss rätten att också publicera delar av ditt tävlingsbidrag, som exempelvis tips om bra studietekniker eller din favoritbok. Tävlingsvinnarsidan innehåller information om vinnare i 6 månader från tävlingens slut. (https://www.adlibris.com/se/kampanj/tavlingsvinnare)


3. Utskick av priser

  • Vi strävar efter att skicka priserna så snart som möjligt, högst inom en månad.


4. Byte av pris

  • Det är inte möjligt att byta ut ditt pris mot en annan vara, presentkort eller kontanter.


5. Ändring av tävlingsvillkor

  • Adlibris.com förbehåller sig alltid rätten att avbryta, ändra eller skjuta upp en tävling (inklusive alla priser)


6. Dessa får inte delta i tävlingar hos Adlibris.com

  • Anställda inom Adlibris-gruppen och deras närmaste familj får inte delta i tävlingar.