Adlibris

Våra betalningsalternativ

Uppdaterad

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder deras betalningsalternativ.

Faktura med 14 dagars betaltid för privatpersoner - Alternativet är kostnadsfritt och fakturan skickas till dig per mail när beställningen har skickats från vårt lager. Fakturan finns även i Klarnas app. Gäller endast privatpersoner

Faktura med 30 dagars betaltid för företagskunder Alternativet är kostnadsfritt och fakturan skickas via brev till angiven fakturaadress. Om faktura-och leveransadress är densamma läggs fakturan med i paketet tillsammans med beställningen.
För företagskunder som handlar e-böcker är betalningsalternativet enbart kortbetalning.

Kontokortsbetalning - Vid kontokortsbetalning anger du ditt kontokortsnummer vid köptillfället. Korten som fungerar är VISA och Mastercard som är utfärdade i ett EU-land. 

Klarna delbetalning - Du får alla köp via Klarna samlade på en kontofaktura. Då kan du välja att delbetala eller betala hela beloppet i slutet av nästa månad. Endast för privatpersoner. 

Betala direkt - Betalningen sker efter att beställningen är skickad från vårt lager. Det går att välja bankkonto eller kort i detta alternativ.  Endast för privatpersoner. 

Bankbetalning - En banköverföring där du får välja din bank på hemsidan. Endast för privatpersoner. 

Betalning via Letto Frontlight – För privatperson gäller faktura med 14 dagars betaltid. Om du vill betala dina e-böcker med kontokort gör du din beställning via hemsidan. Vi arbetar med att en lösning för kortbetalning från läsplattan ska bli tillgänglig under hösten.